Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našem sajtu. Razgledanjem naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Dozvoli upotrebu kolačića Isključi kolačiće
Naša politika o kolačićima
Dozvoli upotrebu kolačića za bolje iskustvo Dozvoli upotrebu kolačića Naša politika o kolačićima

ZA RAZIGRANU DECU I AVANTURISTE: NAŠE NOVE SVETILJKE ZA DECU

ZA RAZIGRANU DECU I AVANTURISTE: NAŠE NOVE SVETILJKE ZA DECU

Upravo na vreme za „Kućne ljubimce 2“ - veliki letnji hit osvetljenja - VARTA potrošačke baterije sada nude dečije lampe sa glavnim likovima novog animiranog filma „Kućni ljubimci“. Sveljudske vratolomije Maksa terijera, njegovog lepršavog druga Gidget Pomeranian, Chloe prekomerne težine mačke i njihovih drugih četvoronožnih prijatelja drže da se filmska publika smeje. „Kućni ljubimci 2“ počinju u bioskopima početkom maja / juna 2019. godine.
Neverovatne stvari se mogu dogoditi kada kućni ljubimci ostanu sami kod kuće nekoliko sati. Zavese su iščupane, kauč-jastuci otkriveni su kao ukusni novi zalogaji, uprkos punoj posudi za pse i polovina domaćinstva je preuređena za samo nekoliko minuta. Veseli prizori iza kulisa ekstravagancije za sve životinje koje vlasnici kućnih ljubimaca retko vide, čine „Kućne ljubimce“ apsolutnim hitom. „Kućni ljubimci 2“ ponovo oslobađaju Maksa, Gidget, Chloe, Norman, Snovball i ostale kućne ljubimce nezaustavljivoj publici u bioskopu. Tako da se avanture kućnih ljubimaca ne završavaju sa konačnim zaslugama, ovi krzneni junaci se sada mogu i zabavljati u dečijoj sobi kod kuće.

NOĆNO SVETLO ZA LJUBAV

„Suviše slatko da se ne bi gužvao“ moto je Plišane noćne lampe u obliku Gidget-a, minijaturnog pomeranskog porekla. Puna i slatka poput bombona od pamuka, noćna lampa kompanije VARTA poziva decu da se druže i opuštaju. Kada dete pritisne Gedget-ovu levu prednju šapu, pastelno ružičasto srce na njenim grudima svetli kako bi pomoglo da mali članovi porodice uživaju u mirnom noćnom snu. Roditelji mogu uštedeti putovanje na dečiju sobu, jer se posle 30 minuta noćna lampa automatski isključuje.
Noćno svetlo kućnih ljubimaca posvećeno je psećem glumačkom filmu. Mak terijer od sada verno bdi nad detetovim krevetom. Kad god ga dodirnete posudu za pse, Mak odmah počinje da svetli u bilo kojem od dva nivoa svetlosti. Nivo "visoki" automatski se isključuje nakon 30 minuta, a nivo "nizak" gasi se nakon 60 minuta, tako da je ova terijerska noćna svetlost odan i pouzdan pratilac iz noći u noć.

NA OTKRIVANJU TURA SA DEČIJOM SVETLOŠĆU

Ovo svetlo se automatski uključuje da osvetli put kad noćne sove počnu da se provlače kroz sobu u potpunom mraku. Ukrašen portretima Maka, Gidget, Chloe i Snovball, noćno svetlo kućnih ljubimaca sa senzorom pokreta pouzdano otkriva svako kretanje u razmaku od tri metra i radijusa od 120 °. Isključuje se nakon 90 sekundi kako bi se kućni ljubimci mogli vratiti u san. Za duže obilaske, VARTA nudi Pets Flashlight, LED dečiju lampu kompaktne veličine sa prelepim dvobojnim dizajnom.
VARTA je kreirala novi spektar svetla za omiljene likove kućnih ljubimaca vaše dece, omogućavajući deci da se naspavaju i probude sledeće jutro puni energije da uživaju u novim uzbudljivim avanturama - poput Maka, Gidget-a, Snovball-a i njihovih kućnih ljubimaca.


Tajni život kućnih ljubimaca 2 i srodni likovi zaštitni su znaci i autorska prava Universal Studiosa. Licencirano od strane Universal Studios. Sva prava zadržana.