Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našem sajtu. Razgledanjem naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Dozvoli upotrebu kolačića Isključi kolačiće
Naša politika o kolačićima
Dozvoli upotrebu kolačića za bolje iskustvo Dozvoli upotrebu kolačića Naša politika o kolačićima

IN SERVICE FOR YOU

– NOV IDENTITET BRENDA

Već više od 130 godina VARTA potvrđuje pouzdan kvalitet i kompetentnost „Made in Germany“. Pritom se vi kao naš kupac nalazite u našem centru pažnje već decenijama. Svejedno da li kod kuće ili na putu, bez obzira da li se radi o baterijama u igrački ili u fiksnom telefonu, punjaču za punjenje pametnog telefona ili Work Flex Light na radnom stolu - naš cilj je da vam našim proizvodima na najbolji mogući način učinimo život lakšim u svakoj situaciji i da izađemo u susret svim vašim potrebama. Da bismo to postigli, moramo se stalno dalje razvijati. Stoga vam se sada predstavljamo sa novim, svežim identitetom brenda.

VARTA – VERNI PRATILAC

U cilju jačanja identiteta brenda, VARTA sada ubeđuje još jasnijim pozicioniranjem i optimizovanim, jedinstvenim dizajnom. „VARTA – in service for you“ – ovom novom porukom brenda naglašavamo našu ulogu kao pouzdanog partnera na vašoj strani. Za sve članove porodice i u svim životnim situacijama - naš širok spektar VARTA proizvoda vam stoji na raspolaganju bilo kada i bilo gde, i uvek je vaš verni pratilac: VARTA - in service for you.NOV IZGLED

Da brže saznate šta kupujete - s tim ciljem učinili smo dizajn naših pakovanja i izgled u trgovini mnogo jasnijim za vas. Pregledne strukture polica kao i jasnije oznake proizvoda i intuitivno razumljivi simboli za namenu kao što su kamera, daljinski upravljač ili džojstik vam mnogostruko olakšavaju orijentaciju.


POSTOJANOST

Kao deo novog identiteta brenda, proširujemo naš asortiman proizvoda inovativnim „Recycled“ baterijama.
Iako koristimo 11% recikliranog materijala, ekološki prihvatljivi izvori energije imaju uobičajeni VARTA kvalitet i performanse, i uz to su posebno postojani zbog mogućnosti ponovnog punjenja. Tako možete zajedno sa nama dati mali doprinos životnoj sredini a da se pritom ne odreknete kvaliteta.


INOVATIVNI ZBOG VAS

Naš cilj je da život učinimo lakšim, bezbednijim i zelenijim. Zato stojimo u potpunosti na usluzi svim našim kupcima.