Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našem sajtu. Razgledanjem naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Dozvoli upotrebu kolačića Isključi kolačiće
Naša politika o kolačićima
Dozvoli upotrebu kolačića za bolje iskustvo Dozvoli upotrebu kolačića Naša politika o kolačićima

SAVRŠENA ZA BILO KOJI “URADI SAM” PROJEKAT: NAŠA WORK FLEX WORKLIGHTS

„Uradi sam“ nije samo popularna zabava - ona je takođe izvor stalne raznolikosti. Projekti se kreću od velikih preduzeća koja obuhvataju celu sobu ili imovinu do delikatnih zadataka koji zahtevaju izuzetno fokusiran pristup. Naš novi WORK FLEKS asortiman rasvete posebno je razvijen da pomogne entuzijastima „Uradi sam“ da se uhvate u koštac sa izazovima bilo koje prirode uz najbolji mogući pristup. Ove praktične radne lampe su robusne, dugotrajne i opremljene raznim karakteristikama, pružajući neprocenjivu pomoć za bilo koji „Uradi sam“ zadatak.

MALA I KOMPAKTNA: WORK FLEX DŽEPNA LAMPA

Savršeno prikladna za vaš džep, WORK FLEX džepna lampa služi kao mali, ali praktičan pratilac za bilo koji „Uradi sam“ posao. Uređaj je otporan na udarce, otporan je na prskanje vode i kompaktan kao sklopivi lenjir. Work flex lampa ima neklizajuću ručku i trouglastog je oblika kako ne bi došlo do valjanja kada se spusti. Takođe se može pričvrstiti na odeću ili druge predmete pomoću magneta i alke, ostavljajući obe ruke slobodne za rad. Možete da izaberete između dva različita režima (reflektor i svetlo u području) da biste po potrebi osvetlili radnu površinu. COB LED tehnologija omogućava optimalno osvetljenje prostora, dok objektiv sa zamrznutom površinom pruža bolju difuziju svetlosti bez stvaranja bljeska.

FLEKSIBILNO OSVETLJENJE ZA POPUNJAVANJE SVAKOG PROSTORA: SVETLO LAMPE WORK FLEX

WORK FLEX Area Light obezbeđuje potpuno i optimalno osvetljenje bilo kog „Uradi sam“ radnog prostora. To je moguće zahvaljujući mogućnosti podešavanja veličine osvetljenog područja pomoću COB LED tehnologije, kao i objektiva sa matom za bolju difuziju svetlosti. Mnoge opcije za montažu, uključujući alka i magnet, omogućavaju da se radno svetlo jednostavno integriše u bilo koju radnu sredinu. Pored toga što je kompaktan za skladištenje u kutiji sa alatima, WORK FLEX lampa je otporna na udarce (do 2m), otporan na prskanje i prašinu, što vam omogućava da maksimalno koristite uređaj dugi niz godina.

MOĆNO I PRODUŽNO: WORK FLEX TELESKOPSKA LAMPA

WORK FLEX teleskopska lampa je svestrana WORK FLEKS džepno svetlo sa fleksibilnim radnim svetlom koje nudi potpuno osvetljenje sa produženim kućištem. U poređenju sa drugim proizvodima, svetlost uređaja pokriva šire područje (do 125 m), ima osvetljenje do 250 lm i može se koristiti u dva različita režima: Spot osvetljenje od glave lampe i osvetljenje prostora potiče iz tela rastegljive lampe. To ga čini idealnim za veće projekte. Kao i kod drugih WORK FLEX lampi u našem asortimanu, objektiv s matom sprečava treptanje i pruža bolju disperziju svetlosti dok COB LED tehnologija omogućava optimalno osvetljenje radnog prostora. Naša teleskopska svetlost se može sigurno pričvrstiti na različite površine, ostavljajući obe ruke slobodne za rad. Podesiva kuka omogućava specifičnu svestranost u tom pogledu. Uređaj je otporan na prskanje, prašinu i udarce (do 2 m).

VISOKE PERFORMANSE: THE WORK FLEX BL30R

WORK FLEX BL30R je naša opcija visokih performansi za brojne različite aplikacije, kombinujući svu funkcionalnost fleksibilnog radnog svetla sa visokim stepenom praktičnosti i prenosivosti. Kombinacija Cree LED-ova i LED-ova srednje snage pokriva površinu od 460 m i pruža osvetljenost od 550 lm kako bi osvetlila i najmračnije radne sredine. Štaviše, posedovanje tri različita režima osvetljenja (tačkasti, površinski i kombinovani) omogućava da se uređaj primeni u različitim okolnostima. WORK FLEX BL30R dolazi sa litijum-jonskom baterijom i može se puniti do 500 puta pomoću isporučenog Micro USB kabla. Poseduje remen za nošenje koji se može skinuti i jednako je robustan kao i svaki drugi proizvod u našem WORK FLEX asortimanu (otporan na udarce, otporan je na prskanje vode), što ga čini idealnim za rad u otvorenom okruženju - bez obzira na intenzitet uslova.