Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našem sajtu. Razgledanjem naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Dozvoli upotrebu kolačića Isključi kolačiće
Naša politika o kolačićima
Dozvoli upotrebu kolačića za bolje iskustvo Dozvoli upotrebu kolačića Naša politika o kolačićima

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Do danas, mi u kompaniji VARTA nastavljamo da postavljamo napredne trendove za celokupnu industriju i uvek i dalje razvijamo svoje proizvode. Kompanija VARTA zapošljava međunarodno kvalifikovane stručnjake za plasiranje novih i unapređenje postojećih proizvoda, kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe potrošača i tržišta. Princip „Proizvedeno u Nemačkoj” se takođe primenjuje van granica Nemačke i održao se do danas zahvaljujući konstantnom istraživanju i razvoju.


MAKSIMALNE PERFORMANSE

inovativni razvoj i najviši standardi proizvodnje garantuju izvanredan kvalitet naših proizvoda. Pored istraživanja i razvoja, ovaj rezultat se dobija prvenstveno zahvaljujući našim posvećenim zaposlenima, kao i internom razvoju i timu laboratorija za testiranje. Oni konstantno optimizuju pouzdanost, kvalitet i radni vek naših baterija i čine nas jednim od prva tri vodeća dobavljača mobilne energije.

RAZVOJ PROIZVODA

Nudimo širok asortiman energetskih rešenja visokog kvaliteta zasnovan na našem dugogodišnjem iskustvu i strogim smernicama za inovaciju. Tržišni razvoj i zahtevi kupaca se prepoznaju u ranoj fazi i primenjuju se odgovarajuća rešenja: naš odgovor na povećane zahteve za energijom je asortiman inovativnih punjača i banki za napajanje. Jedna od naših poslednjih inovacija je bežični punjač, koji koristi Qi tehnologiju za punjenje različitih pametnih telefona bez povezivanja kabla.