Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našem sajtu. Razgledanjem naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Dozvoli upotrebu kolačića Isključi kolačiće
Naša politika o kolačićima
Dozvoli upotrebu kolačića za bolje iskustvo Dozvoli upotrebu kolačića Naša politika o kolačićima

VARTA Batteries

VARTA – naše ime označava „Proizvedeno u Nemačkoj”, a samim tim i kvalitet i stručnost, koji su na ceni širom sveta više od 130 godina. Kao jedini proizvođač potrošačkih baterija u Nemačkoj, nastavljamo da imamo poverenja u Nemačku kao poslovnu lokaciju, a time ostajemo odani svojim korporativnim vrednostima. Ipak, želimo da nam naši kupci veruju u budućnosti kada im obećamo:
VARTA – IN SERVICE FOR YOU!
470
ZAPOSLENIH U DIŠINGENU
510
ZAPOSLENIH U ELVANGENU
1.400
ZAPOSLENIH EVROPI
MADE IN GERMANY

VARTA, STRUČNJAK ZA REŠENJA MOBILNE ENERGIJE

Bez obzira da li su u pitanju naše potrošačke baterije, punjive baterije, punjači za baterije, svetla ili prenosno napajanje - naši proizvodi su veoma popularni među potrošačima. Ovo je sve zahvaljujući naporima dugogodišnjeg, snažnog i iskusnog tima koji zaista brine o potrebama kupaca i služi im punim asortimanom potrošačkih baterija i rešenjima mobilne energije.

KVALITET NA KOJI MOŽETE DA SE OSLONITE ŠIROM SVETA

Kompanija VARTA je ključni međunarodni proizvođač potrošačkih baterija. Kompanija je lider na tržištu u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, kao i u drugim evropskim zemljama. Ovo nije samo zahvaljujući nepromenljivom kvalitetu naših proizvoda. Sa nama, „Proizvedeno u Nemačkoj” je više od puke oznake – to je pouzdani žig kvaliteta, a takođe i deo uvežbane tradicije.

NAŠE VREDNOSTI NAM TAKOĐE OBEZBEĐUJU MEĐUNARODNI USPEH

Inovacije i tradicija su ono što kompaniju VARTA čini velikom. Napi distributivni objekti takođe postavljaju merilo za kvalitet na međunarodnom nivou – uz iskusne stručnjake i stroge standarde proizvodnje. Kompanija VARTA prepoznaje nov razvoj na tržištu i potrebe kupaca u ranoj fazi i zadovoljava ih novim i inovativnim proizvodima. U svakom trenutku vodimo računa da ispunjavamo standarde upravljanja kvalitetom i okruženjem.

NEMAČKA KAO MESTO POSLOVANJA

Više od 1,5 milijardi alkalnih baterija se godišnje proizvede u postrojenju kompanije VARTA u Dišingenu, koje se zatim distribuiraju širom sveta. Više od 470 zaposlenih radi u fabrici, koja je sertifikovana u skladu sa standardima ISO 9001 i 14001. U Elvangenu, 510 zaposlenih radi zajedno u centru za administraciju i prodaju u Nemačkoj, računovodstvo i finansije, IT, kupovinu, međunarodni marketing i međunarodno pakovanje i distribuciju.

NAŠA STRAST: POSTAVLJANJE INOVATIVNIH STANDARDA!

Opšte je poznato da je Nil Armstrong bio prvi čovek koji je govorio na Mesecu 1969. Ali malo ljudi zna da je kompanija VARTA bila tamo sa njim! Astronautova kamera je bila opremljena VARTA baterijama i time je prošla operativni test na Mesecu – još jedan argument u korist bezrezervnog poverenja u naše proizvode. Volimo da svojim kupcima pružimo ovaj stepen pouzdanosti, te im stoga nudimo fiksne garancije na celokupan asortiman naših proizvoda. Do danas, mi u kompaniji VARTA nastavljamo da postavljamo napredne trendove za celokupnu industriju i uvek i dalje razvijamo svoje proizvode.


PREUZIMANJA

Preuzmite dodatne i detaljne informacije o smernicama kompanije VARTA.