Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našem sajtu. Razgledanjem naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Dozvoli upotrebu kolačića Isključi kolačiće
Naša politika o kolačićima
Dozvoli upotrebu kolačića za bolje iskustvo Dozvoli upotrebu kolačića Naša politika o kolačićima

NAJBOLJI BRENDOVI NASTAJU ZAHVALJUJUĆI NAJBOLJEM TIMU

Kompanija VARTA Consumer Batteries pruža uzbudljive prilike za karijeru u okruženju koje je istovremeno tradicionalno i međunarodno. Naš uspeh se zasniva na uverenju za ispunjavanje potreba potrošača postavljanjem novih standarda proizvoda. Da bismo obezbedili inovaciju proizvoda i održivu svest, osnovno je da se naši zaposleni poistovete sa kompanijom i našim vrednostima. Iz ovog razloga, kompanija VARTA održava prosečne organizacione strukture kao i kratak proces donošenja odluka, čime je svakom zaposlenom omogućeno da da lični doprinos. Ako ste puni energije i želite da unapredite svoju karijeru, onda je kompanija VARTA Consumer Batteries pravo mesto za vas. Radujemo se vašoj prijavi.


VAŠA KARIJERA U KOMPANIJI VARTA CONSUMER BATTERIES

PROFESIONALCI
Pošto ste stekli relevantno profesionalno iskustvo, Vi već imate određene ideje što se tiče Vaše buduće karijere. Želite da nam pomognete da obezbedimo uspešnu budućnost kompanije.
DIPLOMCI
Da li ste uspešno završili Vaše studije? Da li Vaš profil ispunjava naša očekivanja? Da li želite da radite za internacionalnu kompaniju koja nudi odlične mogućnosti unapređivanja?
STUDENTI
Nudimo vam priliku da aktivno učestvujete u izazovnim projektima i zadacima u nekoj od naših evropskih lokacija i da od početka kombinujete teoretsko i praktično iskustvo.
ĐACI I MATURANTI
Sad je početak jedne od najvažnijih faza u Vašem životu, u kojoj treba da postavite pravac ka budućnosti. VARTA nudi mogućnosti prakse i stažiranja.

Naše vrednosti

Za nas, kompanijske vrednosti su više od samo reči. One su sastavni deo kulture naše kompanije.
Inovacija
Naši zaposleni poseduju kreativnost i intelektualnu fleksibilnost za razvijanje novih ideja i predstavljanje alternativa usmerenih ka budućnosti koje pomažu kompaniji da napreduje.
Usmerenost ka mušterijama
Za nas je od najveće važnosti razumevanje i zadovoljavanje potreba i želja naših inostranih i domaćih mušterija.
Inicijativa i proaktivnost definišu način našeg razmišljanja i delovanja u cilju postizanja dugoročnog zadovoljstva mušterija.
Usmerenost ka kvalitetu
Mi predstavljamo odlične rezultate i proizvode visokog kvaliteta. Dakle, ispunjavamo najviše standarde kvaliteta pri čemu takođe održavamo isplativost.
Timski rad
Naši zaposleni grade poslovne odnose i veze duž svih hijerarhijskih i kulturnih nivoa kao i korporativnih sektora u različitim državama. Pomoću njihovih društvenih veština, rešavaju konflikte na konstruktivan, nepristrasan i pošten način.
Usmerenost ka rezultatima
Naši zaposleni obezbeđuju postizanje ili prevazilaženje željenih ciljeva i maksimalnih rezultata unutar isplaniranog vremenskog okvira.
Integritet
Iskrenost, pravednost i poštenje su glavni elementi našeg sistema vrednosti. Privrženost prema našim zaposlenicima, kolegama, pretpostavljenima i samoj kompaniji ima značajnu ulogu.

ZAPOSLENJE

Znamo da se veštine i sposobnosti razlikuju od osobe do osobe. To znači da ne očekujemo „savršenog zaposlenog”, već pomažemo svakom zaposlenom da primeni svoj talenat na optimalan i odgovoran način. Pored toga, nudimo širok raspon dodatnih obuka i prilika za razvoj u našoj kompaniji.
 
INTERNACIONALNA OBUKA I RAZVOJ

Zaslugom internacionalne prirode naše kompanije, možemo pružiti zaposlenima savršenu priliku da unapređuju svoje veštine na internacionalnom nivou i da učestvuju u odgovarajućim programima obuke. Rad u multikulturalnom timu je takođe sastavni deo ovoga.
 
 
 
     PLATA U SKLADU SA UČINKOM

Plata je povezana sa učinkom i uspehom. Štaviše, naši zaposlenici imaju koristi od uspešnosti korporacije.

POŠALJITE NAM PRIJAVU!

Ako želite da otkrijete svet međunarodnog poslovanja i steknete prilike za dalji međunarodni napredak, onda je VARTA Consumer Batteries prava kompanija za vas!