Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našem sajtu. Razgledanjem naše stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Dozvoli upotrebu kolačića Isključi kolačiće
Naša politika o kolačićima
Dozvoli upotrebu kolačića za bolje iskustvo Dozvoli upotrebu kolačića Naša politika o kolačićima

OVO JE VARTA

A ovo proizvodimo: baterije. Zapravo, jedan smo od najvećih proizvođača baterija na najvišem tehnološkom nivou i najboljeg kvaliteta „Proizvedeno u Nemačkoj”. Ali da li je to ono što stvarno radimo? U kompaniji VARTA verujemo da služimo višem cilju:


TO STE VI.

Shvatamo da je najbolji tehnološki napredak beskoristan ako ne služi vašim potrebama i potrebama milijardi ljudi. Naša misija je da vam služimo i vaš život učinimo boljim i svetlijim. Ponosni smo što smo više od pukog pouzdanog dobavljača mobilne energije – takođe smo i vaš prijatelj od poverenja.


VARTA. IN SERVICE FOR YOU.


ŠTA MOŽEMO DA URADIMO ZA VAS?

Otkrijte našu oblast za uvid i saznajte kako kompanija VARTA može da vas podrži u vašem životu.

PROIZVODI IN SERVICE FOR YOU

Svaki VARTA proizvod je više od samog proizvoda, jer svu svoju energiju ulažemo u olakšavanje vašeg života. Kompanija VARTA je, stoga, više od dobavljača mobilne energije – ona je pouzdani pratilac tokom života.

NAŠE VREDNOSTI SU VAŠA KORIST.

Kompanija VARTA sledi princip: sve što radimo se zasniva na potreba i željama ljudi. Drugim rečima, zasniva se na vama! Ono što vam je važno činimo svojom odgovornošću. I ispunjavamo ovu odgovornost svom svojom snagom.

ZATO ŠTO JE NAŠA PLANETA NAJBITNIJA.

Što je veća kompanija, veća je i odgovornost. U kompaniji VARTA Consumer Batteries smo svesni činjenice da naša odgovornost nije dobrovoljna – to je naša dužnost. Zato preduzimamo sistematski održiv pristup u odboru, od razvoja, proizvodnje i recikliranja baterija do svog izbora sirovih materijala i izbegavanja bespotrebnog transporta.

KVALITET NA KOJI MOŽETE DA SE OSLONITE.

„Proizvedeno u Nemačkoj” je za nas više od etikete. To nije samo pouzdani pokazatelj kvaliteta, već i tradicija sa iskustvom koja nam je u srcu. Ovo je jedan od glavnih razloga zbog kog je kompanija VARTA Consumer jedan od najvažnijih svetskih proizvođača potrošačkih baterija.